Subscriu-te i participa en el sorteig d'un Pack FamíliaFest!


Informació bàsica sobre el tractament de dades (LO 3/2018 i Reglament (UE) 2016/679 ]RGPD])

Responsable del tractament: RIALLES ESPECTACLES INFANTIL I JUVENILS Finalitat: gestionar el sorteig i enviar informació sobre els quatre festivals que conformen el Família Fest, que són: El Meu Primer Festival de Cinema, elPetit, FLIC Festival i La Setmana de l’Àlbum; i també mantenir-los informats de la resta d’activitats culturals i lúdiques que realitzen els organitzadors d’aquests festivals. Destinataris: les seves dades seran cedides als altres organitzadors dels quatre festivals que són: l’Associació Rialles Espectacles Infantils I Juvenils, l’Associació d’Editors de Llibres Àlbum i l’Associació Cultural Modiband. Drets: pot exercir els drets els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició, tal com s’explica a la nostra política de privacitat.

×

Setmana de l'Àlbum

Finalitzat
Del dv. 04.11.22 al dg. 13.11.22
Compartir
 
 

Associació d'editorials independents de literatura infantil i juvenil

La Setmana de l’Àlbum és l’únic festival literari d’àmbit nacional. Es centra en el llibre àlbum i promou activitats per a tots els públics a llibreries, escoles i biblioteques de diferents províncies d’Espanya.

Aquest any torna del 4 al 13 de novembre amb activitats per petits i grans a biblioteques, llibreries i espais culturals de Catalunya. També ho farà a la Comunitat de Madrid del 11 al 20 de novembre i a la ciutat d’Almeria del 9 al 13 de novembre.

El tema de la Setmana és l’espai imaginat i el cartell és de Sonia Pulido.

Amb l’ajuda de: Ministerio de Cultura y Deporte, ICUB, CEDRO, Servei de Biblioteques de Catalunya, Biblioteques de Barcelona, Servei de Biblioteques de la Diputació de Barcelona i Girona, Comunidad de Madrid, Ayuntamiento de Almería, Junta de Andalucía, Escuela de Arte Almería, Centro Andaluz de las letras, Espacio de creación Campingás.

 

Divendres
04
nov
 
 
Finalitzat
Dissabte
05
nov
 
 
Finalitzat
Diumenge
06
nov
 
 
Finalitzat
Dilluns
07
nov
 
 
Finalitzat
Dimarts
08
nov
 
 
Finalitzat
ELS ALTRES FESTIVALS
Finalitzat
Actual
elPetit
Del ds. 12.11.22 al dg. 27.11.22
elPetit
Finalitzat
Actual
El Meu Primer Festival
Del ds. 05.11.22 al dg. 20.11.22
El Meu Primer Festival
Finalitzat
Actual
Flic
Del dj. 17.11.22 al dg. 20.11.22
Flic