Subscriu-te i participa en el sorteig d'un Pack FamíliaFest!


Informació bàsica sobre el tractament de dades (LO 3/2018 i Reglament (UE) 2016/679 ]RGPD])

Responsable del tractament: RIALLES ESPECTACLES INFANTIL I JUVENILS Finalitat: gestionar el sorteig i enviar informació sobre els quatre festivals que conformen el Família Fest, que són: El Meu Primer Festival de Cinema, elPetit, FLIC Festival i La Setmana de l’Àlbum; i també mantenir-los informats de la resta d’activitats culturals i lúdiques que realitzen els organitzadors d’aquests festivals. Destinataris: les seves dades seran cedides als altres organitzadors dels quatre festivals que són: l’Associació Rialles Espectacles Infantils I Juvenils, l’Associació d’Editors de Llibres Àlbum i l’Associació Cultural Modiband. Drets: pot exercir els drets els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició, tal com s’explica a la nostra política de privacitat.

×

El Meu Primer Festival

Finalitzat
Del ds. 05.11.22 al dg. 20.11.22
Compartir
 
 

El Meu Primer Festival posa en valor l’esperit participatiu del festival com a espai de trobada i el cinema a sala com a experiència insubstituïble.

15a edició

  • 15a edició.
  • Més de 100 pel·lícules d’arreu del món. 
  • Un cinema diferent, creatiu i inèdit.
  • Serà una edició 100% presencial!
  • Els infants tornen a ser els autèntics protagonistes: es recuperen les votacions a sala i la participació del jurat infantil. També es desplegaran un ventall d’activitats i propostes complementàries a les pel·lícules, com són tallers, cinefòrums, presentacions, etc. 
  • Les sessions, una vintena en total a la ciutat de Barcelona, es faran a la  Filmoteca de Catalunya, Cines Bosque, Cines Verdi, Cinemes Girona, Institut Francès de Barcelona, CCCB i Auditori de Sant Martí.

 

Dissabte
05
nov
 
 
Finalitzat
Diumenge
06
nov
 
 
Finalitzat
Dilluns
07
nov
 
 
Finalitzat
Dimarts
08
nov
 
 
Finalitzat
Dimecres
09
nov
 
 
Finalitzat
ELS ALTRES FESTIVALS
Finalitzat
Actual
elPetit
Del ds. 12.11.22 al dg. 27.11.22
elPetit
Finalitzat
Actual
Flic
Del dj. 17.11.22 al dg. 20.11.22
Flic
Finalitzat
Actual
Setmana de l'Àlbum
Del dv. 04.11.22 al dg. 13.11.22
Setmana de l'Àlbum