Subscriu-te i participa en el sorteig d'un Pack FamíliaFest!


Informació bàsica sobre el tractament de dades (LO 3/2018 i Reglament (UE) 2016/679 ]RGPD])

Responsable del tractament: RIALLES ESPECTACLES INFANTIL I JUVENILS Finalitat: gestionar el sorteig i enviar informació sobre els quatre festivals que conformen el Família Fest, que són: El Meu Primer Festival de Cinema, elPetit, FLIC Festival i La Setmana de l’Àlbum; i també mantenir-los informats de la resta d’activitats culturals i lúdiques que realitzen els organitzadors d’aquests festivals. Destinataris: les seves dades seran cedides als altres organitzadors dels quatre festivals que són: l’Associació Rialles Espectacles Infantils I Juvenils, l’Associació d’Editors de Llibres Àlbum i l’Associació Cultural Modiband. Drets: pot exercir els drets els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició, tal com s’explica a la nostra política de privacitat.

×

elPetit

Finalitzat
Del ds. 12.11.22 al dg. 27.11.22
Compartir
 
 

El Festival elPetit surt del cau!

Un any més, elPetit surt del seu cau per acostar les Arts en viu a la primera infància (0-5). Un Festival que reivindica la importància de viure experiències artístiques en viu en els primers anys de vida. Un Festival transversal que arriba el novembre a 11 ciutats del territori per a alimentar la curiositat, l’esperit crític, la creativitat, la comunicació i el joc del públic més petit…i no tan petit!

Aquest any, elPetit s’ha cuinat a foc lent i s’han seleccionat els millors ingredients per a generar espais d’encontre artístic de qualitat, contemporanis i que apostin per als nous llenguatges i el talent emergent. Amb denominació d’origen nacional i internacional, l’edició d’enguany ofereix un programa amb una selecció de les millors propostes artístiques en viu del moment. Experiències immersives, qualitat artística, aforaments reduïts i llenguatges contemporanis són alguns dels nutrients del Festival elPetit 2022. Una recepta que convida petits/es i grans a descobrir i compartir experiències artístiques úniques i a obrir la mirada al món des de l’honestedat, l’emoció i el joc. 

A més, el Festival elPetit compta amb espai per a la recerca, la formació, el diàleg i el networking en el marc del VII Encontre internacional d’Arts per a la (primera) infància. Una trobada oberta a artistes i professionals del sector de la cultura i l’educació que inclou conferències de perfils de referència en el sector, debats i tallers. Una mirada àmplia per abordar la situació actual i el futur de les Arts en la (primera) infància. 

Cada any, el Festival elPetit es fa gran expandint-se per nous territoris i nous llenguatges amb el convenciment que ‘l’Art ens alimenta i ens fa créixer’. A tots/es els/les que vulgueu assaborir experiències artístiques singulars, us esperem del 12 al 27 de novembre a elPetit 2022!

 

Dissabte
12
nov
 
 
Finalitzat
Diumenge
13
nov
 
 
Finalitzat
Dilluns
14
nov
 
 
Finalitzat
Dimarts
15
nov
 
 
Finalitzat
Dimecres
16
nov
 
 
Finalitzat
ELS ALTRES FESTIVALS
Finalitzat
Actual
El Meu Primer Festival
Del ds. 05.11.22 al dg. 20.11.22
El Meu Primer Festival
Finalitzat
Actual
Flic
Del dj. 17.11.22 al dg. 20.11.22
Flic
Finalitzat
Actual
Setmana de l'Àlbum
Del dv. 04.11.22 al dg. 13.11.22
Setmana de l'Àlbum